2019-03-31 04:33:53• hírek • Blikk.hu

Nagy kalandba vág a férjével Janicsák Veca

Már az első Ázsia Expressz után tudta Janicsák Veca, hogy ha egyszer lehetősége adódik, szeretne részt venni ebben a kalandrealityben.

Még akár úgy is, ha esetleg ezért nagyobb bepillantást kell engednie féltve őrzött magánéletébe. Ám amikor megérkezett a felkérés, az sem tartotta vissza, hogy férjével, Ladányi-Jancsó Abellel vágjon neki a versenynek, mert az énekesnőt annyira érdekelte a lehetőség. Veca ráadásul amellett, hogy kíváncsi más kultúrákra, és szereti is Ázsiát, igazi versenyző típus, győzni szeretne. 


– Abel tudta, hogy nagyon szeretnék részt venni ebben a műsorban, ha lehetőségem nyílik rá, így közösen mérlegeltünk, és végül vállaltuk. Nagyon szeretek utazni, vonz más kultúrák megismerése, és már többször jártam Ázsiában – mondta a Vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki régi ígérete ellenére ezúttal nagyobb betekintést enged a magánéletébe. 


– Tudatosan nem a reflektorfényben éljük a magánéletünket, de az Ázsia Expressz versenyével ezúttal kivételt tettünk. Persze nem titkolt szándékunk, hogy győzelemre vigyük a párosunkat. Érdekes kihívás lesz számunkra, hiszen nem vettünk még részt hasonló megméretésben – említette Veca. Az énekesnő tudja, mire kell majd odafigyelnie. 


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: